Wie zijn wij

Meubelproductie is ontstaan op 1 augustus 2022. Na een verwoestende brand heeft de op dat moment huidige eigenaar na een moeilijke keuze vermeld dat hij niet meer verder wou met het bedrijf. Na wat overleg hebben Stefan en Martijn besloten om door te gaan met het drijf/het over te nemen. Dit is op ’tafel gegooid’ en is gerealiseerd. Hierop werd een webshop in samenwerking gemaakt met een oude mede-collega, die ook een eigen meubelbedrijf heeft met tot nu toe dit als resultaat. We zitten samen in 1 pand en proberen elkaar zo goed mogelijk te helpen en te assisteren om u als klant zo goed mogelijk te kunnen helpen naar Mooie meubels. (Meubelproductie/steigerhoutenmeubeloutlet is opgericht in 2016 door de vorige eigenaar.)

De werkplaats is gevestigd in Wildervank. Hier produceren wij zelf al onze meubels en hebben we de productie volledig in eigen hand. Hierdoor kunnen wij zeer snel produceren aangezien we niet afhankelijk zijn van een andere partij. Bij ons koopt u een meubel van uit onze fabriek waardoor de prijzen ook zeer scherp zijn!

Wij leveren en monteren de meubels ook geheel zelf. Op dit moment leveren we door heel Nederland en ook in België

Omdat we zelf de productie en transport in eigen hand hebben kunnen wij dus zeer snel schakelen wanneer u een bestelling plaatst. De levertijd bedraagt gemiddeld 2-3 weken bij ons!

Wat maken wij

Wij leveren verschillende soorten meubelen naar eigen ontwerp en uit onze eigen meubelfabriek.

Vakmanschap is meesterschap en dit is zeker van toepassing op onze meubelmakers, die alle meubelen met de hand vervaardigen.

Wij leveren steigerhouten tafels, stoelen, kasten, bedden, tuinmeubelen en accessoires in allerlei soorten maten en modellen.

Daarnaast zijn we ook nog eens één van de goedkoopste leveranciers van steigerhouten producten.

Bestel via de website kom in onze eigen fabriek in Wildervank of neem contact op over onze producten.

Bezoek buiten de openingsuren is mogelijk, bel ons op 06-14422543 voor een afspraak.