Info:

Tel.: (+31) 6 45 233 227

Adres: Meihuizenweg 3A
9648 LN  Wilderwank

info@meubelproductie.nl

Project: Opbergkast met hondenbench-ombouw

Voor een lokale klant hebben we een aanvraag gekregen om een grote opbergkast te maken met een hondenbench-ombouw die dan vervolgens strak onder de trap moest komen te staan. We zijn bij de klant geweest om te overleggen en in te meten. Klant wou graag zwart beslag verwerkt op de kast, zodat dit er uit springt qua looks. Kast is bijna een meter diep, dit is precies wat ze zochten zodat ze de flinke bakken/zakken hondenvoer er in op kunnen bergen.

Na blijheid en tevredenheid van de klant mogen we nu een volgende klus bij hun doen, en dat is dat we alle vensterbanken beneden opnieuw mogen bekleden. Voor ons een geruststelling dat we een tevreden klant hebben die ons een volgende klus toe vertrouwd.

Wij en de klant zijn blij met het eindresultaat van de opbergkast met hondenbench-ombouw. Wat vindt u ervan?