Info:

Tel.: (+31) 6 45 233 227

Adres: Meihuizenweg 3A
9648 LN  Wilderwank

info@meubelproductie.nl

Nieuwe start, nieuwe website!

Een nieuwe start.

13 juli is de dag dat het verzamelbedrijf genaamd Meubelproductie.nl te Kolham is afgebrand. Ik (Stefan) was toen nog vaste kracht als werknemer voor dit bedrijf. De op dat moment huidige eigenaar heeft na een moeilijke keuze vermeld dat hij niet meer verder wou met het bedrijf. Na wat overleg heb ik samen met Martijn besloten om door te gaan met het bedrijf. Dit is op ‘tafel gegooid’ en is gerealiseerd.

In overleg met een oude mede-collega, die ook een eigen meubelbedrijf heeft, samen zijn wij met hem in 1 pand gegaan om elkaar samen te helpen en assisteren.

Inmiddels zijn wij na de vakantie periode weer begonnen met de productie en alles verloopt naar wens. Oude klanten hebben we nog blij kunnen maken, doordat ze alsnog hun ‘oude’ bestelling door ons konden laten maken en leveren.

Nu hebben we groot ingezet met ons assortiment op Bol.com. We streven naar extra aanloop en willen dit graag realiseren. Dit houd in dat we een actieve website willen met genoeg aanbod en updates van onze projecten en activiteiten.

We hopen dat onze nieuwe website goed in de smaak valt, want wij zijn er zeker blij mee. Wat vindt u van onze website? Laat het ons weten door een bericht hieronder te plaatsen. Alvast bedankt!